Par godu Liberi Dzimšanas dienai: no-20% līdz -50% pavasara un vasaras kolekcijai>>>

Biomecanics - kvalitatīvi un ergonomiski apavi Jūsu bērnam

28.07.2023

Spāņu zīmols Biomecanics sadarbībā ar Valensijas Biomehānikas institūtu un Spānijas Pediatrijas asociāciju radījis apavus tieši bērniem. 

Lai radītu apavus, kas gādā par bērnu kāju komfortu un veselīgu attīstību, ņem vērā augošo pēdu fizioloģijas un kustību nianses, kā arī vienkārši glīti izskatās, Biomecanics ņem talkā jaunākās tehnoloģijas, zinātniskus pētījumus, kā arī modes un stila tendences. Bērnu apavu izveidē nav maznozīmīgu lietu - katrā posmā no dizaina līdz ražošanai Biomecanics eksperti apsvēr un kontrolē ikkatru niansi, kas var ietekmēt apavu kopējo kvalitāti. Iespējams, tāpēc visi Biomecanics apavi tiek radīti Spānijā. 

Ražošanas process sākas ar materiālu rūpīgu izvēli. Tiem ir jābūt izturīgiem, jānodrošina gaisa cirkulācija un mitruma līmeņa regulācijs, lai kājas apavos justos komfortabli pat aktīvas darbošanās laikā. Biomecanics izmanto dabīgus materiālus, kas nesatur kaitīgas vielas.

Apavus pakļauj stingrai pārbaudei specializētajās laboratorijās pēc augstiem drošības, komforta un kvalitātes standartiem. Pārbauda, cik apavi ir izturīgi pret netīrumiem, vai ir pietiekami stabili, pasargā no paslīdēšanas utt.

Ja vēlies savam bērnam labākos apavus pirmajiem soļiem, iespējams, tieši Biomecanics ir tas, ko meklē. Arī par lielākiem bērniem Biomecanics eksperti ir padomājuši.

BIOMECANICS apaviem ir divas produktu līnijas: BioGateo - apavi pirmajiem soļiem (18.-24.izmēri) un BioEvolution - apavi bērniem, kuri jau aktīvi staigā, skrien un lēc (24.-34.izmēri). Par tām stāstīsim nākamajos bloga rakstos.

Apskatiet pieejamos modeļus, noklikšķinot uz saites - Biomecanics apavi



Share on social media!

Facebook Twitter Email

Pēdējāis raksts

Loading ...